Allmänt

Fin men blåsig torsdagsmorgon…

blommorgon132

 

God morgon på er alla!

 

Då var det torsdag, och det närmar sig helg igen. 🙂 Jag är dock urförkyld idag, hoppas verkligen att det inte blir värre än så här. Men jag kommer nog göra åt ett antal meter näsdukar misstänker jag. Superlivat.. Inte!

Vi har tvättstugan idag, och jag har precis varit nere och slängt in några maskiner. Nu ska Håkan få ta hand om resten, för själv ska jag iväg och handla. Så den här dagen lär vara bokad fram till eftermiddagen den också. 😛 Dessutom har jag en annan sak att göra i eftermiddag men det är inget som jag kan blogga om än. Förhoppningsvis lite senare.. 😉

 

Så nu måste jag göra mig i ordning så jag kommer iväg. 😀

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...