Inredning & design

Nya gardiner till hela lägenheten…

affarn1

 

Hej hej därute!

 

Jag har hittat några jättevackra gardiner som jag funderar på att köpa. Egentligen är jag ute efter lite mörkare gardiner nu till hösten, men de här är verkligen såå himla fina tycker jag. Och dessutom fungerar dom året runt om man nu kör på den här stilen.

 

gardin2

 

I köket funderar jag på hissgardiner, men jag tycker även det är kanonsnyggt med både hiss- och längder tillsammans. De här tycker jag är jättefina men är ändå lite fundersam över om det blir för kallt med enbart hissgardinen. (?)

 

gardin1

 

Matchande längder, som skulle passa perfekt i vardagsrummet eftersom vi har öppen  planlösning med kök och vardagsrum i ett. Därför måste jag hela tiden se till att gardinerna passar någorlunda bra ihop så det inte ser ut som en loppis här hemma. *s*

 

gardin3

 

Ännu en variant av hissgardin, lite bredare som skulle passa i själva köksdelen, över diskbänken.

 

gardin4

 

Och jag hade faktiskt inte haft något emot att köra den här stilen genomgående i hela lägenheten. Dessa i sovrummet kanske. 🙂

 

Alla gardinerna hittar ni på Textilonnet.se som är internetbutiken för tygaffären Affär´n här i Borås. 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Åh vad härligt lantligt! Så himla mysigt ju.

  2. säger:

    Oj ,vilka gulliga. Sött med texterna också. =) Ja, varför måste man ha mörkare gardiner när hösten kommer, det har jag undrat. Det är ju då man verkligen kan behöva lite ljusa färger! 😀

    Det där blir dunder!

    Kram kram på dig!

Kommentarer är stängda.