Inredning & design

Cervera

cervera1

De här vackra tulpanvaserna har Cervera i sitt senaste reklamblad. Iittala-vaserna har jag kikat på många gånger tidigare, dom lyfter verkligen fram tulpaner jättefint tycker jag. Men Mine-vaserna har jag däremot aldrig sett innan, bara dricksglasen. Men jag tycker de var jättesöta! Särskilt den rosa förstås. smiley Den skulle jag verkligen kunna tänka mig full med vita tulpaner på mitt köksbord. Dessutom var det bra pris på den också, bara 199:-. Så den ska jag kika på nästa gång jag åker ner till stan. Iittala-vaserna kostar 899:- men då är det för båda två, en på 16 och en på 9,5 cm.

 

 

 

 

cervera2

 

Den här tycker jag också var himla läcker! Nu är ju jag ganska förtjust i svarta inredningsdetaljer och har redan en hel del svart, så den skulle ju passa ypperligt här hemma. Men framför allt tyckte jag det var lite ovanligt med en svart vas. Även denna tror jag skulle vara jättefin med en stor bukett vita tulpaner. Men även riktigt rosa tulpaner skulle nog vara väldigt vackert i.

 

 

 

 

 

cervera3

 

Ingen vas, men åhh vad jag älskar den här! smiley Jag har en blå redan, som jag köpte för många år sedan, när Atoll precis kommit ut. Men nu har dom kommit i många fler färger, och den här rosa är ju helt underbar! Vill ha! smiley 149:- ligger Atoll på, och det var exakt samma pris som jag gav för min blå när jag köpte den för så länge sen. smiley Jag kanske ska ge Håkan en liten hint…smiley

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...