Allmänt

Lite sovmysigt från Cellbes!

natt11

***

Hej hej på kvällskvisten!

Då var den här dagen till ända, bara ett par timmar kvar innan jag kryper i säng. Det har varit en dag full av naglar, matlagning och möbelrenovering. Japp, ni hörde rätt. 😛 Jag har åter igen satt igång ett måleriprojekt med en hel del möbler som jag tänkt få vita, helst innan vintern. Dels har jag ett par möbler som jag haft länge, men inte fått i ordninggjorda än, och dels har jag en del nyinskaffningar som ska fräschas upp. Idag har jag börjat med slipning av ett väggvitrinskåp som jag köpte på Borås loppis härom dagen. I morgon ska jag sätta igång med ett annat skåp, ett hörnskåp som Håkan byggde för många år sedan. Det kommer bli superfint vitt tror jag. 🙂 Foton på dret här kommer efter hand.

***

Men nu över till något annat. Jag satt och kikade runt lite på nätet i jakt på några sköna pyjamaser nu till vintern och hittade ett par söta på Cellbes som jag skulle kunna tänka mig. 🙂 Vintrarna här i vår lägenhet är milt sagt kylslagna, så en pyjamas är definitivt ett måste annars fryser jag ihjäl. Men jag klarar dock inte supervarma långbenta/långärmade flanellvarianter, utan det jag är ute efter är mer i ovanstående stil. Den här är supersöt tycker jag, och jag tycker om de där halvlånga byxorna. Dock skulle jag hellre vilja ha en kortärmad överdel i stället för ett linne, eftersom jag fortfarande har problem med min axel efter inflammationen jag fick i våras. Blir jag nedkyld så får jag tokvärk.

***

natt21

***

Nattlinne är väl kanske inte det mest värmande plagget, i allafall inte ett av den här korta modellen. Men det här tyckte jag var toksött, så jag skulle inte ha något emot det till lite mildare vinternätter. 🙂 Det finns i flera andra färger och kostar från 139:-

***

natt3

***

Den här modellen är perfekt för mig! 😀 Halvlånga ben, korta ärmar men ändå över axlarna. Och dessutom riktigt söt! 🙂 Den här funderar jag starkt på att klicka hem. 179:- kostar denna och samtliga plagg hittar ni på Cellbes.

***

Nu ska jag ägna mig åt lite tv-mys med min käre gubbe och sen är det nog dags för sängen. H ska upp kl.05.20 i morgon och är jag inte helt utslagen vid den tiden så går jag upp och tar en kopp morgonkaffe med honom. 🙂 Sedan har jag ett nageljobb klockan 11 och resten av dagen är också intecknad, så jag har att göra. =))

Hoppas ni har haft en fin dag alla och en riktigt mysig kväll!

Sov gott när det är dags och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej och så kul att du bloggar om våra produkter det gör oss riktigt glada. Du är alltid varmt välkommen in till oss på http://www.cellbes.se

    Trevlig måndag önskar Anna från Cellbes

Kommentarer är stängda.