Allmänt

Lite förmiddagsbloggning.. :-)

formiddagskaffe1

***

Hej hej därute alla!

Idag när jag vaknade och tittade ut så såg det riktigt höstigt ut därute. Massor av blöta löv över hela parkeringen, blåsiga trädkronor och regnstänk på fönsterrutan. Soliga vackra höstdagar går väl an, men blåst och regn kan jag klara mig utan. Men nu är det som det är och man får göra det bästa av situationen. 🙂 Idag blir det nageljobb för hela slanten. Egentligen skulle jag velat baka lite fler cupcakes, men just för tillfället vet jag inte riktigt vilka jag ska använda som försökspersoner så jag får baka när jag har fikagäster på gång. 😉

Igår hade vi en supermysig kväll hemma hos några vänner utanför stan. Gott fika, trevlig samvaro och massa prat. Hur trevligt som helst! 🙂 Det blev en ganska sen kväll dock, för vi blev sittandes uppe en bra stund när vi kom hem så jag tror inte vi somnade förrän runt ett-tiden, på tok för sent för morgontrötta mig. Så jag sov väl en liten smula för länge idag kan man säga. 😉

Nu ska jag i allafall flytta ner i nagelhörnan och sätta igång allting där. Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...