Allmänt

Ser ut att bli en fin dag!

apple1

 

Hej hej därute alla!

 

Det är en riktigt skön söndag och vädret är helt okej, även om det inte är världens högsommar tyvärr. Själv har jag sovit urdåligt i natt, och har heller inte lyckats bli av med min migrän, så det blir ännu en dag i stillhet. Så är det. Jag har väl hållt igång lite väl mycket senaste veckan och då kommer det som ett brev på posten.

Så idag blir det inget nageljobb, det är flyttat tills i morgon, och jag ska placera mig i sängen och bara ägna min tid åt att försöka bli bra. Hjärtat har precis åkt iväg till garaget för lite grejande och det blir väl kanske en mc-tur lite senare också om vädret tycker så. Jag funderar på vad jag ska hitta på till middag idag som går fort och lätt, men jag tror jag överlåter den delen till Håkan idag. I går gjorde jag en supergod kötträtt som min bror brukar bjuda på. Ska lägga upp receptet på den framöver, den är galet god! 😀

 

Men nu orkar jag inte sitta och titta på datornskärmen längre, så jag ska bara dricka upp mitt kaffe och sen önskar jag er alla en kanonfin söndag och på återseende lite senare!

 

draft_lens2920222module78943181photo_1263402482pink-clipart-hearts

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...