Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Inte riktigt som planerat…

nailsoftheday1

 

God kväll på er alla!

 

Usch, det blev ett långt hopp mellan morgon- och kvällsinlägg idag. Men efter att jag haft söta Zandra här idag i nagelhörnan tillsammans med hennes mamma, kompisen Tuija, så fick jag migrän. Inte direkt dock, jag hann med att plocka fram fika åt Håkan och hans kompis och laga middagen, men sedan har jag legat resten av eftermiddagen. Från början var det tänkt att jag skulle haft tre kunder på raken idag, men det blev ändrat. Och nu med facit i hand så måste man ju säga – tack o lov! Det hade inte varit roligt att sitta och jobba i nagelhörnan en hel arbetsdag på nästan 7 timmar med migrän.

Nu har jag tillbringat ett par timmar på soffan med färska jordgubbar och slötittat på en komedi, men ska strax flytta in i sängen igen och försöka sova bort migränen.

Förmiddagen i nagelhörnan var i allafall jättetrevlig och jag hoppas att naglarna blev till belåtenhet. Det blev fransk manikyr med en silverglitterrand i skarven idag, alltid lika fräscht! 😀

I morgon har jag en ny nagelbehandling kl.11.00 så förhoppningsvis har jag sovit bort migränen innan dess.

Hoppas ni haft en fin dag och kväll alla, och får sova gott i natt!

På återseende i morgon bitti igen.

 

pink-heart-clipart-36_91045293

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Var rädd om dig! Snygga naglar

Kommentarer är stängda.