Allmänt

Dagens inköp – pälspläd

I dag kom äntligen pläden jag beställt till Loxy. Inte för att det har tagit så väldigt lång tid, men man går ju bara och väntar och väntar när man beställt något. Först hade jag tänkt mig att han skulle få den på sin födelsedag på söndag. Men sen kände jag att det var så himla lång tid kvar dit, så då bestämde jag mig för att det blir en perfekt Alla Hjärtans Dag-present till honom i stället. Jaha, så kommer då paketet idag, och jag kan naturligtvis inte vänta. Vad 17 bryr han sig om Alla Hjärtans Dag? smiley Så han fick den nu ikväll naturligtvis. Och den var extremt populär! Han älskar ju fuskpäls och försöker alltid rulla ihop sig på mina ”päls”-kuddar. Nu har han en egen liten pläd i mjuk vit fuskpäls kantad med ljusblått ”siden”-tyg.

Såå himla söt och framför allt, såå gosig för min lilla prins. Helt perfekt att ta med sig som resebädd också.

Finns att köpa på Fashion for Dogs.

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...