Allmänt

Bröllopspresent… :-)

present13

 

Hej på er!

 

Nu ska vi snart åka iväg en sväng hem till två kompisar som ska få en lite försenad bröllopspresent av hela vårt gäng. 😀 Jag törs lägga ut det här, för jag är 99.99% säker på att dom inte brukar vara här inne på min blogg, och dessutom ska vi snart överlämna det hela. =))

Det var alltså det här som jag och Veronica roade oss med när vi var i Knalleland sist. 😛 Vi plockade ihop saker till ett romantiskt bad på tu man hand. 😉 Spa-produkter i form av badsalt, skumbad, badbomber, bodybutter m.m. Doftljus och flytljus i form av rosor, en chokladask och lite olika delikatessostar, kex och så champagne förstås. 😀 Och så självklart – två badankor! Haha! Allt packat i en korg med cellofan och presentband.

Dom kommer troligtvis tycka att vi är helt sinnesslöa. Haha!

 

***

 

Förmiddagen har jag tillbringat med lillasyster Nicole som kom hit för att lämna lille Boss. Hon ska jobba natt så vi ska vara hundvakter tills i morgon. Det ska bli så roligt att få ha lille Bossisen här ett dygn. Vi har ju inte haft honom sedan i somras när Nicole med familj var iväg och jobbade i Danmark.
Vi passade även på att prova ut en ny uppsättning naglar på lillasyrran, så nu ska jag sätta igång med hennes julnaglar. 😀

 

Mamsen var också uppe här en sväng på förmiddagen, och jag fick se hennes nya halsband som hon köpt på Guldfynd igår.

 

halsband12

 

Det här tyckte jag var toksnyggt och skulle inte haft något emot ett likadant själv. Jag gillar den där lite oregelbundna hjärtformen.

 

Men nu ska jag göra mig i ordning här så vi kommer iväg.

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken present! De kommer garanterat bli glada! Jag är barnsligt förtjust i inslagna presenter i cellofan, det ser så snyggt ut!!

Kommentarer är stängda.