Allmänt

Något livad natt…

loxybossmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni har sovit gott? Själv har jag haft en riktigt livad natt måste jag säga. *s*

Vi har ju Boss här, och den här lilla herren är inte riktigt van vid vårt lyhörda hus… Så när vi gått och lagt oss igår kväll började Boss lyssna på grannarna, och liksom agera därefter. Håkan hade sovit dåligt natten innan, så efter ca en timmes ständiga uppvaknanden på grund av Boss behov av att tala om för hela huset att ingen minsann fick röra sig ute i hans trapphus, så tog jag med mig honom ut i soffan och lade mig där i stället. Och så började nästa del av natten… *s*

Jag brukar alltid ha kattmat nere på natten till Sassie, men det var ju omöjligt nu när Boss sprang omkring och gjorde allt han kunde för att stjäla den. Så ungefär en gång i halvtimmen har Sassie varit framme och väckt mig för att tala om att han är hungrig, med följden att Boss – som tycker att Sassie borde hålla sig på avstånd – flög upp och började tokmorra varenda gång. Själv fick jag gå upp och ge Sassie mat, stå och halvsova i köket och vakta maten mot Boss som smög omkring, och så upp med kattmatskålen på bänken igen och gå och lägga sig, för lite sömn fram till nästa katt-morrning-matning-vakt-period. *s*
Klockan sex vaknade jag av att Håkan stod och slamrade i köket och satte på kaffe. Då gav jag upp! Strax över sex raglade jag ut med hundarna, som dessutom lyckades väcka upp halva området när vi stötte på en tidig morgonvandrare. I allafall vaknade mamma, för Elliot började tokskälla inne hos henne när mina två maror satte igång. 😛 Så vi lyckades få upp mamma ur sängen långt innan dagningen i dag också. 😀

Jisses, säger jag bara! Jag kommer att vara medvetslös framåt 12-tiden. *s*

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sedan få lite gjort, nu när jag ändå har jagats upp.

Hundarna? Dom tvärsover som stockar nu förstås.. 😉

 

Ha en jättefin söndag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Oj vilken natt!

  2. säger:

    Haha det är mattes pojke det 😛

Kommentarer är stängda.