Allmänt

Sommarblomster

sommarblomster2

 

Idag har vi i allafall fått lite sol och värme, även om man inte kan tala om någon högsommar precis.
Jag har ju pysslat en hel del inne idag, men några sköna promenader i skogarna och på blomsterängarna runt vårt område har vi förstås hunnit med ändå. 🙂 Lunchen intogs på balkongen där solen låg på vid den tiden, även om det blåste en del. Men det var i allafall runt 20 grader därute.

 

Jag har fortfarande inte blivit klar med ramarna, men jag har förstått att det här kommer att ta lite tid. Just nu väntar jag på lite foton också som ska skickas till mig från ett par ställen, så jag har ju heller inte möjlighet att bli helt klar. Jag får passa på att skära till passpartouerna under tiden jag väntar.

 

sommarblomster1

 

Nåja, hur som helst så tänker jag inte göra mer med det ikväll. Klockan är snart halv åtta, och då kommer mamsen upp för att hålla mig sällskap under kvällen, eftersom Håkan är på jobbet. Vi ska äta räkmackor, kika på nån snörvlig tjejfilm och bara slappa ikväll. 😛 
Jag hoppas vädret håller i sig i morgon, för då kanske det blir en mc-tur om min kära mor kan ha Loxy åt mig. 😉

 

Men nu ska jag börja fixa för kvällens myskväll, duka fram och sätta på te-kannan. Jag gissar att mamma och Pellispricken dyker upp här snart. =))

Hoppas ni har haft en fin dag, och att kvällen blir lika bra.

 

Må så gott alla, och på återseende!

 

sommarblomster3

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Ha en härlig kväll!!

  2. Oh så jag längtar till att få läsa ditt mail:)
    Så mysigt det låter med promenad på blomsterängar och i skog:) Tänk så roligt om vi skulle kunna gå där med Loxy och Amadeus (som jag brukar ut och gå med) och prata i flera timmar:)
    Kramkram, ha det så mysigt med din mamma, hälsa henne:)<3

Kommentarer är stängda.