Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Min fina lilla köksgran i korg!

kitchenthree1

***

Hej där ute denna tidiga men svarta måndagskväll! 🙂

Idag tände jag upp alla ljus säkert en timme tidigare än vanligt, jag kände bara att jag ville få det ljust och mysigt omkring mig. Jag ville glädjas åt ett underbart besked jag fick av en viss myndighet idag och bara göra det jag älskar att göra – bygga och dekorera naglar och pyssla i min lilla hörna. 😀

Mamsen var här på fikabesök och vi två passade på att färga utväxten (läs: de små grå stråna..hehe!) och hade en allmänt trevlig eftermiddag.

***

kitchenthree2

***

I går var vi en sväng på Clarius igen, hjärtat och jag, och då köpte jag bland annat den här korgen som ska få vara julgranskorg i vårt kök i år. 🙂 Håkan kom hem med en perfekt liten gran till den här korgen, så nu står den på plats i vårt härliga kök. 😀 Det ska komma en liten ljusslinga i den senare (så fort vi lyckas gräva fram rätt kartong med ljusslingor i förrådet..:-P) och det ska hänga några små söta smällkarameller i också tänkte jag. Eller kanske inte…jag har nog inte riktigt bestämt mig än.

Hur som helst så älskar jag min lilla köksgran och den blev såå fiiin i sin korg! 😀

***

lykta1

***

Förutom korgen så köpte jag faktiskt en lykta till på Clarius. Dom har ju så himla mycket fint, och till bra priser, men nu börjar det faktiskt tunnas ut i hyllorna där. Eller på pallarna är väl kanske mer korrekt uttryckt. 😛

Men det finns forfarande en hel del klipp att göra, så ta er för all del en sväng dit nästa helg om det är öppet då. Något hittar man alltid! 😉

Jag hittade den här lyktan i går och bara älskar den. 😀 Den skulle stå ute från början var det tänkt, men den fick stanna inne och en annan vit lykta som jag tror är lite mer hållbar fick flytta ut på altanen en stund i stället. 🙂

Nu ska jag i allafall släppa inredning, pyntning och pyssel för en stund och kika lite på nåt bra på tv i stället. Om det finns något. *s*

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återbesök senare!

***

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...