Allmänt

Saphiras kalas i bilder! :-)

saphirakalasrubrik

 

God kväll på er alla goa!

 

Hoppas ni har haft en lika trevlig lördag som jag haft. 😀 Min lilla systerdotter Saphira har haft sitt 3-årskalas i dag och trots att det tyvärr inte var så många barn som kunde komma, så var det riktigt livat ändå. 😛 Vi vuxna kan väsnas vi också. *s*

Tårtan var populär eftersom Barbapapa tydligen varit aktuellt på dagis nyligen, så Saphira visste mycket väl var det var för figurer. 😀 Hon fastnade för den gula och väntade ivrigt på att alla skulle börja så hon kunde få norpa åt sig den. Men smakmässigt var det åter igen havrebollarna som var populärast, det var likadant på Evelyns kalas i november. Jag vet inte hur många hon åt idag. (vill nog inte veta heller..hehe!)

 

Här kommer i allafall lite foton ifrån kalaset. Idag råkar jag vara med på hel del foton för omväxlings skull, eftersom jag lämnade över kameran till min syster, så det är hon som har fotat allting idag. 🙂 Men det mesta är fokuserat på Saphira såklart, plus lite på övriga personer som var där idag. Som vanligt så är väl mycket här mest intressant för familjen och de närmsta, så jag lägger fotona i ett bildspel så kan var och en välja om dom vill titta eller inte.

Håll till godo! 😀 Och ha en fortsatt fin lördagskväll!

 

 

 

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    ssv: ja jaggillar också outfiten och tröjan!

Kommentarer är stängda.