Allmänt

Arga lappen i trappen! :-P

argalappenrubrik

 

Hej alla!

 

Jag måste ju bara visa er vad någon i huset har satt upp i vår hiss idag. 😛 Håkan kom precis hem – gapskrattandes – och berättade, och jag var ju ute med kameran fortare än ögat förstås. *s*

Jag har ju tidigare berättat om några grannar – inte dem jag tjatat om i flera veckor nu utan ett annat par vägg i vägg – som brukar bråka något helt extremt! Dom har nästan kommit i skymundan på grund av den nya stökiga grannen, men nu har dom hållt igång igen ett tag och det här paret är verkligen helt otroliga när dom sätter igång. Jag har aldrig hört folk bråka så extremt, och det är inte ovanligt att det står trasiga möbler utanför dörren när dom är färdiga. Dessutom har dom en förmåga att sätta igång grälen nattetid, och den här gången tröttnade uppenbarligen en av våra grannar. *s*

Jag har full förståelse. Vårt sovrum ligger vägg i vägg med de här grannarna.

Klicka på bilden här ovan så får du en i större format. 🙂 Även om det inte är speciellt lustigt att lyssna på deras vrål och gräl så kunde jag inte låta bli att skratta åt Arga lappen. 😛 Snacka om att skriva i affekt. *s*

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Hejsan!

  Jag har googlat runt lite på tips som kan hjälpa min lilla chihuahuavalp stå ut med kylan. Jag kom in på ett gammalt inlägg du skrivit om vacker tass. Är det något du kan rekommendera?

  Vi kämpar med att få henne att stå ut ute och inte tycka att det bara är hemskt men det är svårt.

 2. säger:

  Haha. F*n vad kul! Klockrent ju! Hoppas grannarna tar åt sig! 😛

  Ja, min sambo får också fixa med utebelysningen. 😛 Jag vågar mig inte riktigt på det där och jag stannar hellre inne. 😛

  Kramar

 3. säger:

  hej!
  fin blogg du har ,hoppas du har haft en bra dag
  kolla gärna in min ”dagensdröm outfit” och säg va du tycker!
  kraam♥

 4. säger:

  hahah!
  Jag tror det där behövdes, ganska sant faktiskt! Har man inte kommit på en lösning mitt i natten så lär man inte komma på någon heller.

Kommentarer är stängda.