Allmänt

God måndagsmorgon alla!

morningwindow11

Hej hej därute denna mulna måndag! 🙂

Jag har precis klivit in genom dörren efter ett tidigt morgonbesök hos min läkare. Nu ska jag förhoppningsvis bli kvitt mina hemska utslag i ansiktet som jag verkar få varje höst/vinter. Perodial dermatit heter det tydligen, med reservation för stavfel, och det ska jag äta tre veckors antibiotika mot nu. Det var samma sak förra hösten och då gav det faktiskt med sig. Håller tummarna för samma sak denna gången. Det är varken farligt eller smittsamt men vem vill gå med rödflammiga utslag runt munnen, näsan och ögonen? Inte jag i varjefall. 😛

***

Så det blir en tur till apoteket om en stund, och efter det är det dags för nagelfix. Förhoppningsvis även för en lekstund för Loxy med en liten chihuahuatjej som brukar få följa med sin matte. 😀

Så ser i allafall min första del av den här dagen ut. Hoppas ni får en trevlig måndag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...