Allmänt

Choklad med vispad grädde… ;-)

kvallsmat12

***

Hmm…god morgon borde jag väl säga, eftersom klockan redan är kvart i fem. Men själv har jag inte fått någon sömn i natt. Jag trodde jag skulle få mycket gjort här hemma igår, med gardiner och annat pyssel här hemma, men så blev jag dålig igen – migrän så klart – så det var bara att gå och lägga sig. Det har kommit mycket den senaste tiden. Jag tror inte jag är medveten om själv hur ofta det faktiskt är. Men min mor sa det härom dagen, att det verkar ha eskalerat igen. Det verkar gå i vågor, ibland får jag vara ganska så frisk under en längre tid och sedan faller jag ihop igen och blir liggande. Och då följer alltid sömnlösheten med, så det stämmer nog.

***

I förrgår kväll var vi hemma hos mamma och åt kvällsmat, hjärtat och jag, min syster, hennes kille och lilla Saphira och så brorsan. Mams bjöd på supergoda kvällsmackor, frallor fyllda med räksallad i hälften och dem och salami, tomat och rödlök i den andra hälften. Och till det serverade hon het choklad med tjock vispad grädde till. Herrejisses, jag älskar ju grädde! Jag kommer rulla fram snart, det är ett som är säkert! Nu har jag gått upp de stackars få kilona jag lyckades gå ner tidigare, så det börjar likna jojjovikt det här. Att det ska vara så attans svårt att låta bli socker och fett. 😛

***

Nu ska jag i allafall krypa i säng en stund och se om jag kan få lite sömn på morgonkvisten. Det får bli en lugn dag i morgon, med vila och ingenting annat, så jag får återhämta mig lite.

Hoppas ni har haft en bättre natt än vad jag har haft, och att ni får en god morgon. 🙂

På återseende lite senare fram på dagen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Lilly säger:

    åh himmel vad gott hihi! nej det är verkligen inte lätt att hålla vikten nere när det finns så många härliga fikastunder såhär på hösten/vintern…

Kommentarer är stängda.