Allmänt Djur

Lilla Mimmi har anlänt…

firamimmi2

God förmiddag alla!

Det är inte klokt så mörka dagarna är just nu. Jag påverkas enormt om jag går omkring inne utan att tända upp i lägenheten, tappar både ork och humör. Men inte såna negativa tankar nu. I går fick min systerdotter Saphira äntligen sin länge efterlängtade egna kanin. Och har ni sett något så übersött någon gång?! 😀

Saphira är grymt morgontrött här på kortet, haha! Hon sitter och tittar på tv med lilla Mimmi i famnen, som är en 16 veckors gammal Teddylövenkanin. Precis en sådan som vi hade för några år sedan. Hon är grymt lik vår C’Vanne också, och jag känner bara genom att se på bilden hur otroligt mjuk den där pälsen är. 😀 Förhoppningsvis får jag se och gosa med henne i verkligheten snart, jag tänker åka dit så fort tiden räcker till.

Ikväll ska jag träffa min syster dock, men vi ska gå på bio. 🙂 Det är Nicoles födelsedagspresent till mig, och vi ska se senaste Twilightfilmen såklart. 😀 Det ska bli riktigt kul!

Men det är inte förrän ikväll, så dagen ska jag ägna åt att sy gardiner. Jag köpte ju ett sånt himla snyggt tyg på Affär’n här i stan, och jag hoppas att jag hinner få klart gardinerna till 1:a advent. Jag lägger upp lite bilder så fort jag har något att fota. 🙂

Nu ska jag först ta en liten Loxypromenad och sen är det bara att börja greja.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken söt kanin!!

Kommentarer är stängda.