Allmänt

En eftermiddagspromenad i en blå värld! :-)

vintereftermiddagrubrik

 

God kväll på er därute. 🙂

Hoppas ni har haft en fin dag. För min del har hela dagen bara försvunnit – i drömmarnas värld kan man säga. Jag har varit helt slut efter en lång tids sömnlöshet, men idag fick jag äntligen sova några timmar. Dock är jag långt ifrån återhämtad, så jag hoppas innerligt att jag får sova i natt. Jag måste få ta igen lite sömn, speciellt nu inför mammas operation i morgon, och tiden efter när jag behöver vara stark.

Mamma kom precis upp hit till oss och ska som sagt sova här i natt. Det blir lättare så, eftersom Håkan ska köra henne till lasarettet i morgon. Det känns bäst för min del också, att veta att mamma inte ligger ensam hemma i natt och kanske grubblar och oroar sig för morgondagen. Nu verkar hon dock ganska lugn, och det är ju skönt att se. Själv är jag så trött att jag antagligen verkar avtrubbad. Hoppas som sagt att jag får sova ordentligt i natt.

 

Nu ska jag umgås lite med mamsen här, dricka lite te och se vad hon tycker om mina senaste bakverk. 😛 Tänkte jag skulle avsluta inlägget med några foton som jag tog under Loxy’s och min eftermiddagspromenad idag. Det var precis innan det mörknade helt och hela världen var alldeles blå. 😀

 

vintereftermiddag1

 

 

vintereftermiddag2

 

 

vintereftermiddag3

 

 

vintereftermiddag4

 

 

vintereftermiddag5

 

 

Ha en fortsatt fin kväll och på återseende lite senare! =))

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  fin blogg du har ! =)

 2. Mollice säger:

  Hoppas allt går bra med mamma! Hälsa henne så gott.
  Kram

 3. Cherlindrea säger:

  Mollice: Tack så mycket! Lite tufft just nu men vi hoppas på det allra bästa förstås. Jag ska hälsa henne i morgon, då blir hon glad. Kram!

Kommentarer är stängda.