Allmänt

Mysig dag!

family1

 

Hej hej på er!

 

Då var jag ensam igen, efter en mysig dag med min  mor, min bror och min farbror. 😀 Dom droppade in här, den ena efter den andra, på lite fika och trevlig samvaro, ett perfekt sätt att fördriva en ensam lördag på. =)) Dessutom hade min farbror med sig ett par filmer som jag gärna vill se, plus  min externa hårddisk som jag inte fått igång på sista tiden men som nu gick som en klocka. Tack snällaste! 😀

Efter fikat hamnade mamma och jag med hundarna i sovrummet och lite bus i sängen medans Dennis och Göran fastnade vid datorerna och mobilerna. Ovanligt när det gäller vår familj…inte. 😛 Avslutningsvis fick jag fullständig panik när brorsan kärleksfullt strukit sig med sin nytatuerade arm emot min vita hoodie som hängde på tork i hallen, men min rådiga mor fick bort den svarta fläcken med hjälp av olivtvål. *pust* Jag vågade knappt titta på vår vita soffa där brorsan suttit, men den hade klarat sig. 🙂

 

Förutom familjesamvaro så har jag suttit i nagelhörnan idag, och påbörjat en ny design. Den lär ta ganska lång tid, det är en pillig variant. Men jag har faktiskt två nya klara som jag inte visat här än. Jag ska fota dem och lägga upp dem här på bloggen senare, det vore roligt att höra vad ni tycker. 😀

Men nu ska jag ta en promenad med Loxy och sen blir det en kort liten middagsvila för min del. Förhoppningsvis. Det är ganska livat i våningen under, så det är inte säkert att jag får någon ro. Det märker vi. Senare kommer min mor upp igen för att tillbringa natten här med mig. Trevligt med sällskap, både för hennes och min skull. 🙂

Ha nu i allafall en fortsatt härlig höstdag i solen alla, och på återseende lite senare!

Må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...