Allmänt

Liten är bättre, men nu är min svåger dålig i stället. :-(

jag-o-loxylove11

 

God kväll på er alla!

 

Lilleman har varit ordentligt dålig i magen idag, och det har varit ett ständigt springande ut och in och städande efter olyckor här hemma. Stackars liten – jag vet inte vad det är han har fått i sig, eller vad som kan vara orsaken. Men han har mått ordentligt kasst idag. När han till och med tackar nej till kokt skinka, då är han inte bra.

 

Men nu fram emot eftermiddagen blev han lite bättre, kanske har Diarsanylen han fick hjälpt till lite också. Så nu ikväll har han fått lite lite ”snäll-mot-magen-mat” och det har gått bra än så länge i allafall. Hoppas det är över för den här gången.

 

Vi har precis ätit middag här, persiljefylld köttfärslimpa med gräddsås. Gott! 😀

Nu väntar vi bara på att ”2 1/2 men” ska börja, och sen blir det ”CSI Miami” klockan 20.00. Som vanligt. 😉 Vilken vanemänniska man är egentligen. *s*

 

Jag fick precis ett samtal från min mor också, som berättade att min svåger är uppe på sjukhuset. Han, min syster och deras lilla tös vaccinerade sig mot influensan idag och min svåger fick en allergisk chock. Efter vad jag fått höra så var han blå när ambulansen var på väg. Jag hoppas jag får höra något ikväll, för man blir ju tokorolig när sånt här händer. 🙁

 

Men nu ska jag ta lilleman på en snabbtur och så får Håkan vakta telefonen under tiden.

Ha en fin kväll alla, och på återseende!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Usch så obehagligt!! Hoppas att han är okej!!

    Jag hittade den här länken nyss:) http://www6.aname.net/~tangen/butiken/?p=productsMore&iProduct=92 Kanske något för dig:)

    Kram<33

  2. Hihi visst ser en del av de här ut som lösnaglar med fina dekorationer!:)
    Kramis<3

Kommentarer är stängda.