Allmänt

Snöovädersmorgon…

busvader1

God morgon på er alla!

 

Jaha, då var ovädret här. Vi har precis varit ute, lilleman och jag, och det blev ingen längre tur kan jag lova. Just nu när jag tittar ut genom fönstren så ligger snön vågrätt i luften utanför. Vilket hemskeväder det är! Och ändå har vi inte mer än en Klass 1-varning här nere hos oss. Stackars norrlänningar. :-/

 

Idag mår jag i allafall bra mycket bättre, jag skulle tro att det är över för den här gången. Men jag ska ändå ta det ganska lugnt idag och inte ge mig på några storbak eller liknande i allafall. 😛 Men jag ska sätta mig i manikyrhörnan en stund nu på förmiddagen. Det blir bara lite lagom pysslande där idag, utan starka vätskor. =))

 

Loxy har varit dålig i magen ett par dagar här, så jag måste nog fasta honom idag om jag ska få ordning på det. Det där kommer ju lite då och då utan någon synbar anledning, men troligtvis är detta en följd av att han var svårt magsjuk som valp. Han har känslig mage helt enkelt. Men det är ju aldrig roligt när det händer. Dock är det inte speciellt svårt att fasta honom idag tror jag. Han är inte intresserad av mat just nu, och då är han inte bra, det är ett som är säkert. Han äter ju jämt annars om han skulle få, matvraket.

 

Jahapp, så ser vår morgon ut här. Nu ska jag slå en signal till mitt hjärta och höra så att han kom fram ordentligt i morse i snöyran. Visserligen snöade det tydligen inte klockan fem i morse, men han har dock en bit att åka.  

Sen är det nagelhörnan som gäller. 🙂 Ha en jättefin dag alla, och ta det försiktigt om ni är ute på vägarna.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...