Allmänt

Riktigt kallt idag!

frostmiddag1

 

Hoppas ni har haft en god natt och en bra morgon! 🙂

 

Här hemma går vi omkring och glädjs åt att det ekar i lägenheten under när saker tappas och det ropas och skriks.. 😛 Det har aldrig ekat förut, så det måste bara betyda en sak – att mycket är nedpackat inför flytten. 😀 Har vi löjlig tur så kanske dom försvinner tidigare än månadsskiftet. =))

 

Nu har mitt hjärta åkt iväg för att göra lite ärenden och sen försvinner han upp till garaget en sväng. Själv ska jag först och främst ta itu med disken här hemma. Blir dock inte så himla mycket disk just nu – glas mest. *s* Men efter det så ska jag ställa mig på crosstrainern en stund. Jag har ju dessutom en ny bok att lyssna på, det passar perfekt när man står där och trampar. 😀

Jahapp, ja sen blir det till att sätta sig i nagelhörnan igen. Jag märkte sist jag byggde gelénaglar på trainern att jag måste köpa ny gelé. Det står ingen bäst-före datum på burkarna, men gelén har tjocknat och är jättesvår att arbeta med, så jag misstänker att det är dags för nytt. Det är en hel del jag skulle behöva nu, småsaker som går åt hela tiden, så som sagt – det är dags för en beställning snart.

 

Men nu är det först kaffet och lite bloggläsande som gäller innan jag sätter igång här. 😀

 

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

clinidermtavling11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...