Allmänt

En trevlig eftermiddag hoppas jag? :-)

english-pelargon1

 

Hur har ni haft denna råkyliga måndag? I varje fall har den varit kylig här i våra trakter.

Själv fick jag faktiskt gjort det jag föresatt mig, och mer därtill dessutom. 😀 Kylen är urrensad och skurad från..ja, botten till taket. 😛 Och jag har fått mina nya Tupperwareprylar på plats också, nydiskade och fina. 😀 Så osten har fått flytta in i sitt nya hus, och en liten ensam gurka bor i grönsakslådan. Tur att det är storhandling i morgon så han får sällskap.. 😉

Efter köket så dammsög jag hela lägenheten och Håka gick efter med skurmoppen, så när vi gick och lade oss och vilade i dag så doftade det ajax i hela lägenheten. 😀

 

hk6

 

Men från det ena till det andra – två av mina Traderaköp har uppenbarligen inte fungerat. Jag har betalat varorna för lääänge sedan, men får ingenting tillbaka, varken bekräftelse, varor, förklaringar eller något annat i kontaktväg. Nu avvaktade jag in posten idag eftersom det varit helg men inget var med i dag heller. Så nu ska jag skicka ett sista mail – speciellt den ena säljaren bad ju om att man skulle ta kontakt om något blev fel innan man skriver omdöme, för att allt skulle gå att lösa. Men det verkar vara svårare än så tydligen. Får jag ingen respons på dessa sista mail heller så kommer jag att lämna ett ordentligt negativt omdöme. Synd bara, för jag hade förstås hoppats på mina saker. Och dessutom fick man ju en riktigt dålig smak i munnen av det här. Hur ska man kunna lita på andra säljare nu? De här två hade ju hundratals omdömen och bra sådana också. Hur är det – kan man fejka omdömen? Det borde väl inte gå? En sån sak borde väl Tradera ha spärrat för. För i allafall jag lägger en hel del vikt vid just omdömena.

 

english-pelargon2

 

Jaja, nu är det som det är. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen är det dags för mig att börja laga middag. Idag blir det pasta och köttfärsröra med tomat och saffran. Snabbt och gott!

Ha en fortsatt fin eftermiddag och kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...