Allmänt

Trött och med huvudvärk ikväll…

jag-o-loxylove2

God kväll på er alla!

 

Jag kikar bara in en sväng och säger god natt till er alla. Jag har haft en ruggig huvudvärk hela kvällen som inte vill ge med sig trots alvedon eller några som helst huskurer. Så jag är lite orolig att det är på väg att övergå i migrän, men jag hoppas fortfarande att jag kan sova bort det i natt.

Så nu ska jag bara kika klart på veckans avsnitt av CSI och sen tar jag min vovve och kryper i säng. Jag gissar att min kära sambo kommer att följa mitt exempel även han. Det har varit en sömnig dag idag efter helgens bilkörande. Förhoppningsvis kan en natts sömn få bukt med huvudvärken om jag har tur, så jag kommer iväg för att storhandla i morgon. Jag behöver verkligen fylla på förråden här hemma nu, det märks särskilt efter utrensningen av halvtomma- och tomma burkar och flaskor i dag. 😛

 

Så håll tummarna för att jag slipper vakna med migrän i morgon bitti, och ha en jättegod natt alla!

Jag återkommer så fort jag mår bättre!

Godnattkramar till er alla goa!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    jag håller tummarna för att du slipper migrän. Jag har huvudvärk varje dag nu (sedan 1 vecka tillbax.. mer å mindre), funderar på ifall det är åska på g?! fast de kan ju oxå va pga fibron.

    kram

Kommentarer är stängda.