Allmänt

Förbaskade dator!!!

morgonblomsterkollage1

 

Det blev en tidig morgon den här dagen också. Ännu tidigare än igår till och med, för vid sex-tiden ledsnade jag på att ligga i sängen och bara vänta ut tiden för att kunna kliva upp. Håkan satt redan vid köksbordet med kaffekoppen när jag kom ut i köket, även han morgontidig idag. 🙂

 

Hur som helst – jag håller mig kort den här morgonen. Jag har nämligen redan skrivit ett långt inlägg som bara försvann när jag skulle publicera det på bloggen. Datorn strular igen och nu blir jag snart galen! Jag vägrar att ha de här problemen med en splitter ny dator. Just nu verkar det vara DNS-servern som inte svarar, det är olika fel hela tiden. Jag måste få någon att gå igenom datorn och kolla efter eventuella fel, men enligt den automatiska felsökaren så ska datorn vara rätt konfigurerad i allafall. Jag begriper ingenting! Helt plötsligt kommer jag bara inte ut på nätet. Eller rättare sagt, allt stämmer förutom att jag inte får upp någon internetsida. *suck*

Jaja, hur som helst så skriver jag det här på min mini-pc nu, som fungerar med det mobila bredbandet, det är ju ifrån Telia – en annan leverantör än vad vi har på hemmanätverket. Jag ska försöka googla lite efter eventuella förklaringar på felet men hittar jag ingen lösning så får jag åka iväg och lämna in den idag. Jäkla skit säger jag bara! Så här ska det bara inte vara med en ny dator!

 

Lite grinig idag som ni kanske märker. *s* Fast egentligen inte. Jag var på strålande humör i morse, trots dålig sömn i natt. Så får jag bara ordning på datoreländet så blir jag nog på gott humör igen. 😉

 

Ha en bra dag alla och på återseende lite senare förhoppningsvis. =))

Håll tummarna för att jag får ordning på datorstrulet. 😛

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...