Allmänt

En blomstervinst! ;-)

blomvinst1

 

Hej därute i natten! 🙂

 

Sitter här och slår ihjäl lite tid och äter en nattyoghurt innan jag ska försöka få mig lite vila igen. Jag fick huvudvärk och illamående på det ikväll så jag gick och lade mig ganska tidigt. Jag har inte sovit bra på flera dygn så det har säkert med det att göra. Men inte fick jag sova nu heller. Klockan är halv två nu och jag har legat och glott i taket sen runt niotiden.

Men i allafall, när jag satt här och kikade så såg jag att jag hade fått ett grattis från en bloggvän, att jag vunnit tävlingen på Spoiled Dog. 😀 Jag hade inte ens hunnit se det själv än så jag blev jättepaff. *s*

Men Loxy har alltså vunnit en leksak i form av en mjukisblomma. En rosa valde jag såklart. =)) Alltid roligt när man vinner tävlingar. Tack så jättemycket Linda! 😀

 

Nu ska jag i allafall krypa i säng igen och se om jag kanske kan få någon sömn innan det är dags att kliva upp. Såna här nätter gör man ju inget annat än väntar på att det ska bli morgon. Det är så himla tråkigt att bara ligga vaken och glo i taket. Men jag vill inte sitta uppe heller, för jag vill inte vara totalt utslagen i morgon. Lite vila är bättre än ingenting alls.

Jaja, hoppas ni sover gott därute i allafall, och att ni hade en fin tisdagskväll.

På återseende i morgon bitti igen alla! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Wiee, Grattis! Vad roligt för er, hihi.

  2. säger:

    Grattis!

Kommentarer är stängda.