Allmänt

En mysig tur på pärlan… :-)

pappas1

 

Hej därute alla!

 

Nu är jag hemma igen, efter en tur lite här och var på scootern. 😀 (lagom tills solen kom fram igen typ…*s*)

Först åkte jag till lillasyster Nicole och hälsade på. Loxy var såklart med i sin ryggsäck, väl nedpackad i filtar, så han och Boss fick sig en ordentlig lekstund medans vi åt Nikki’s goda fiskgratäng. Sen tog vi en kopp kaffe och gick loss i hennes otroliga Vill ha-garderob! 😀 Och i vanlig ordning slängde hon på mig en massa kläder också. Jag har en hel påse med mig hem med kläder som hon antingen har tröttnat på, felköp eller andra kryptiska orsaker. *s* Jag är förstås tokglad över dem, för jag har inte precis prioriterat kläder den senaste tiden. (läs åren..:-P )

 

mus1

 

Men sjukt nog blev jag nästan gladast över den här lilla toksöta rosa mini-musen som jag fick. 😀 Saphira har fått ha den som leksak säger hon! Rena helgerånet ju! Den här söta lilla saken??! Den skulle ju snarare ramas in..typ. Hehe! 😉

 

Hur som helst, när Nicole skulle vidare och träffa vår bror och hans dotter så drog Loxy och jag vidare på scootern, denna gången till kyrkogården. Det var egentligen inte alls planerat, så jag hade inga blomplantor, buketter eller nånting med mig idag. Men jag stoppade faktiskt ner två gravljus i packboxen på scootern, ifall jag skulle svänga förbi. Nikki bor såpass nära kyrkogården så helt omöjligt var det inte. Och så blev det också. Lilleman och jag parkerade pärlan och promenerade till pappsens grav och tände ett par ljus och gjorde i ordning runt stenen, tog bort gamla löv och liknande. Nästa gång ska jag ha med mig lite vårblommor att plantera därute. 🙂

 

loxybag11

 

Sedan var det bara att packa ner lilleman i ryggsäcken igen och ge oss av hemåt. 🙂

En riktigt mysig tur har vi haft denna fina vårdag! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Coolt med ryggsäck:)

  2. säger:

    Naw va mysigt han ser ut att ha det där i väskan! Perfekt!

Kommentarer är stängda.