Allmänt

Måndagsmorgon med vackert väder! :-)

breakfastbread1

 

God morgon på er allihopa! 🙂

 

Det ser ut att bli en helt strålande vårdag idag också! 😀 Jag har precis intagit en lätt liten frukost på kaffe och Veronicas helt otroligt goda bröd som hon bakat och som jag fick en limpa av igår. Jag fattar inte hur hon bär sig åt?! Mina bröd blir alltid antingen degiga och tunga eller torra. Oftast rena mordvapnen. Så stenhårda att man kan bryta loss tegelpannor med dem. Men de här var verkligen perfekta! Jag råkar veta att det här var ett ganska jobbigt bröd att göra, tre timmars jäsning i omgångar bland annat, och en hel del annat mickel. Men jag ska nog ändå försöka mig på det. Håkan tyckte jättemycket om det (det gör han i och för sig med alla Veronicas bröd. Matbröd alltså…hehe.. 😉 ) Äh, det där var en fem-minutersutvisning..haha! Hur som helst, bäst att testa de bröden som han gillar, för han är lite kräsen. Men det handlar ju om att få dem bra också. Sen kan jag ju ha massor av recept, det hjälper ju knappast om inte baket lyckas. Men som sagt, jag ska testa det här.

 

iphoneskalblom1

 

Från det ena till det andra då. I går kväll klickade jag hem ett sånt där blommigt IPhoneskal ifrån IPhoneskal.nu som jag visade härom dagen. Hur lätt som helst. Välj skal, klicka på köprutan, skriv i personuppgifter som namn, adress osv. och välj betalningsmetod. Vi valde Payson, genom MasterCard.
Allt gick hur bra som helst, transaktionen gick på ett par sekunder och ett meddelande om att kvitto och info finns i mailinkorgen kom upp. Så jag gick in och kollade för att se att allt stämde, och upptäcker att det ligger fyra orderbekräftelser där. (?!) Efter en massa koll hit och dit, inne på kontot i webbutiken och överallt så börjar vi bli ganska nervösa här. Det står tydligt att jag har beställt fyra stycken likadana skal à 229:-. Inte att jag har fyllt i 4 i styckrutan, utan fyra helt separata ordrar, alla betalda med Payson.

Vad ska jag med fyra identiskt likadana skal till liksom? Jag vände nästan upp och ner på webbutiken för att se vart felet kunde ha uppstått, men jag hittade absolut ingenting. Det fanns ingenstans där man kunde ha gjort fel. I kundkorgen stod det fortfarande att jag hade beställt 1 x skal, och ändå hade det blivit 4x. Så till slut både mailade jag och skickade en förfrågan i kontaktrutan på webplatsen, och efter några timmar när jag tittade in igen så låg det bara 1 order kvar. Puhh! Men vad i hela friden hände? Varför blev det så många??
Hur som helst så rekommenderar jag er att titta direkt i mailen när ni gör en sån här beställning, för att vara säkra på att ni bara beställt 1 vara. Det här hade kunnat bli både dyrt och krångligt annars, med återskick, återbetalning osv. Jag hoppas att allt är löst även med Payson nu, så det inte kommer en otrevlig överraskning med kontoutdraget.

 

Nu ska jag samla ihop allt som behöver tvättas här. Klockan 10.00 har vi tvättstugan i fyra timmar, och den här gången har det blivit en hel del. Men dagen är lång så jag hoppas att vi hinner hitta på något mer i det fina vädret idag, än att bara stå i tvättstugan.

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Go morron!

    jag har aldrig betalat med Payson, tycker de verkar så krångligt. Jag brukar välja faktura, postförskott eller direkt via internetbank.

    kram

  2. veronica säger:

    ;-D Jag är lite pryd ”remember” ;)) så därför visar jag enkom mitt hembakta BRÖD….Skrattar gott )))))…..

  3. säger:

    snyggt skal!

  4. säger:

    Vilken fin! Har precis fått hem iPhone och köpt 2 nya skal också, en rosa och en blommig.
    Funderar på att beställa en till (från ebay, mycket billigare)

Kommentarer är stängda.