Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Min nya nagelsida – Indras konstnaglar & nageldesign!

nagelsidandump1

 

Hej hej alla!

 

Jag ska precis ställa mig och laga middag. Om bara en timme dyker min nagelkund upp och jag tänkte att vi skulle hinna äta innan dess. Men först ville jag bara ge er adressen till min nya hemsida som jag fixade i ordning igår och gjorde klart idag. Eller ja, den är väl inte helt klar egentligen. Det är en hel del småbestyr som ska fixar, fler foton som ska upp o.s.v, och förmodligen ett och annat fel som ska åtgärdas också. Men jag släpper i allafall adressen nu, annars är risken att man drar och drar på det för att man aldrig känner sig helt klar med den. 😛

Så adressen till min nya nagelsida är www.cherlindrea.se/nageldesign.html

Lämna gärna en hälsning i gästboken och påpeka gärna om jag gjort något fel nånstans, stavat fel eller liknande, så jag får gå in och fixa till det.

Nu ska jag laga middag. 😀 Ha en fortsatt fin dag alla! Jag kikar in lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...