Allmänt

Ljuvligt kaffe en mulen morgon…

494748xdylxjtp0f

 

God morgon på er alla därute!

 

Då var det en ny dag. En mulen morgon men kanske inget regn om vi har tur. Enligt väderprognosen så ska det vara mulet men uppehåll idag, vi får väl se.

Jag är tidigt på benen idag, för klockan 10.00 kommer syrrans kompis hit för att fixa till sina naglar och sen har jag fullt upp med bröllopsplanerande resten av dagen. Saker ska inhandlas, beställas och tillverkas och det är mindre än två veckor kvar. Helt otroligt!! Börjar nästan undra om vi hinner bli klara i tid. 😛

Så idag är jag fullbokad igen, som vanligt den senaste tiden. Jag börjar nästan se fram emot vintern när saker och ting lugnar ner sig lite och man kan sitta och njuta av en god bok i soffan med en filt och tända ljus och… Vem lurar jag?! Haha! Jag kommer förmodligen ha lika mycket att göra då. *s*

Nu ska jag i allafall dricka upp mitt morgonkaffe och sen är det nog dags att ta ut lilleman på en tur. 😀

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...