Allmänt

Rosa liljor och vita rosor… :-)

sockerblommor1

 

Hej därute på er alla!

 

Hoppas dagen varit bra så här långt. Det kunde ju varit roligare väder förstås, men själv har jag så mycket inomhuspyssel att greja med, så vädret gör inte mig så mycket för tillfället.

Jag har ägnat hela morgonen och förmiddagen åt att göra klart nästan alla sugarpasteblommorna till bröllopstårtan. 😀 Bjuder på en liten tjuvtitt här ovan. 😉 Jag gjorde dock ett urdumt misstag när jag format blommorna härom veckan, för jag satte in dem på brickor i kylen. Idag när detaljerna skulle göras och jag tog ut dem, så svettades sockerpastan så otroligt att vissa blommor blev helt förstörda, dom bara sjönk ihop. Så jag har fått göra det mesta utan att röra dem och det har varit lite pilligt. Nu hoppas jag att de torkar som de ska i tid.

 

Tvättid har vi idag också, och eftersom det inte är något speciellt torkväder ute så står hjärtat just nu och hänger tvätt i nagelrummet. 😛 Tills i morgon kan vi ha det där i allafall.
Och så hade vi en reparatör här precis, som skulle fixa vår trasiga diskmaskin. Men tydligen har dom pratat om varandra (om dom ens har pratat överhuvud taget) så han kunde inte göra så mycket eftersom förra snubben som var här och tittade på den före helgen hade tagit med sig delar av maskinen. *suck* Så nu är det bara att vänta igen, på att ”rätt” person kommer hit. Jisses, vad fort man blir beroende av diskmaskin. Det är ju guld värt! 😀

 

Jaja, nu ska jag i allafall fortsätta med mina blommor så dom blir helt klara idag. 🙂

Ha en kanonfin måndag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Vilka fina blommor! Vilket mastodontjobb! Jag är impad! Tårtan kommer gå till historien så du måste få någon att fota mycket 🙂 Ha de bra med ditt pyssel så hörs vi! KRAM

  2. fina blommor!

Kommentarer är stängda.