Allmänt

Pysseldag idag! :-)

docka1

***

God förmiddag på er! 🙂

Hoppas ni har haft en fin morgon och dag så här långt. Själv känner jag mig lite småseg idag måste jag säga. Har lite svårt att komma igång helt enkelt. Men så är det ju vissa dagar.

Vi fick precis besök av kompisen Danne så jag dukade fram nybakade lussebullar och kaffe till gubbarna, men själv sitter jag på övervåningen med bästa Veronica i telefon. 😀 Om en timme får jag själv besök av en kompis som ska få nya naglar och själv ska jag få öva på lite nya dekorationsidéer. 🙂 Det blir väl lite vinter/jultema tror jag.

Sen ska jag sätta mig vid symaskinen en stund igen tänkte jag, och brodera lite mönster på nya vintervita bordstabletter som jag har köpt på Ikea. Jag har ju en broderimaskin som man programmerar in med valfritt mönster och som sedan broderar på olika saker, som te.x handdukar, dukar och andra saker. Det enda man gör själv är att sätta fast spännramen med tyget och sedan byter man trådfärger med jämna mellanrum när maskinen säger till. Hur kul som helst, även om jag använder den alldeles för lite. Men nu ska jag få lite gjort tänkte jag. Lägger upp lite bilder sen om det är nåt att visa. 😉

Men nu ska jag gå ner och vara lite social med gubbarna och ta mig en kopp kaffe och en bulle. 😀

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...