Allmänt

En lugn och stilla kväll i tystnad…

candle-ipad1

 

Hej på er alla goa därute i torsdagskvällen! 🙂

 

Då var klockan snart 21.00 och det börjar dra ihop sig till CSI. =)) Jag har haft huvudvärk några timmar så jag har faktiskt inte ens knäppt på tv’n ikväll. Min kära mor kom ju hit på fika tidigare och vi fortsatte kvällen i varsin soffhörna, där vi bara låg och slappade och småpratade om allt möjligt. Ibland är det så himla skönt att inte ha tv’n på, ingen radio eller annat ljud heller utan bara ren tystnad. Nu var det ju tyvärr inte speciellt tyst ändå, men vi försökte båda stänga öronen för gapet och skriket hos grannen och hålla tillbaka lusten att stampa i golvet eller banka i elementen för att få tyst på dem. Det är ju liksom ingen idé. Gör man det så ökar dom bara ljudvolymen där nere. Dom ska ju ändå flytta så vad har dom att förlora liksom. Jag hoppas på dåliga vitsord från vår hyresvärd i allafall.

 

Nu har jag tänt några ljus på vardagsrumsbordet och ska luta mig tillbaka mot soffkuddarna med min kära iPad iknät, en kopp te och en liten skål med grymt onödiga men tokgoda havrebollar. 😀 Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska titta på CSI, men jag får kanske bestämma mig snart eftersom det bara är ca 2 minuter kvar tills det börjar. 😉

 

Ha en mysig torsdagskväll alla, och var rädda om er.
Sov så gott när det är dags och på återseende i morgon bitti igen!

 

clinidermtavling1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...