Allmänt Skönhet & hälsa

På benen igen…

gospellis1

***

God förmiddag på er alla!

Jag tittar in en snabbis bara för att visa att jag lever, men det är nätt och jämnt…

Jag har haft migrän i ett par dygn så det har inte varit mycket med mig. Jag har mest legat och sovit och försökt bli av med eländet. Nu idag mår jag bättre och är på benen, men som alltid efter ett ordentligt migränanfall så är jag lite darrig. Nu har jag mammas fina Pellis här på besök i ett par timmar medan hon är iväg på stan med sin syster, och sen ska hjärtat och jag iväg och handla lite smått och gott inför helgen. Vi får besök av alla möjliga den här helgen, både Håkans son med familj och mina systersöner, och den ena av dem ska sova över en natt hos oss. 😀 Så jag ska köpa lite gott till den kvällen tänkte jag. 🙂 I morgon är det dessutom mc-utställning på Åhaga här i stan som vi tänkte gå på, så jag hoppas att jag är lite piggare i morgon.

***

fransforlangning2

***

På söndag kommer eventuellt min brors flickvän hit för att fylla på sina fransar. 🙂 Jag gjorde en förlängning på henne för ett par-tre  veckor sedan och det börjar bli dags att fylla på lite här och där. Och så passa på att ta en fika med massa kakor förstås. 😛 Inte för min del men hon älskar kakor och det är sjukt tacksamt att bjuda henne på sådana. 😀

Nu ska jag vänta in min käre make som snart kommer hem ifrån sina senaste dygn på jobbet. Han lär vara ganska trött idag, så jag ska ägna kvällen åt att pyssla om honom med lite god mat och mys. 🙂

Ha nu en mysig fredag alla och en fin helg!

På återseende senare!

***

gospellis2

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilka snygga ögonfransar!! sådana vill jag med ha

Kommentarer är stängda.