Allmänt

Loxy är en riktig slöhög! :-)

loxenpoxen1

 

Ett perfekt exempel på min bekväma hund. Hehe! Han vill gärna ha maten som jag lade i hans matskål, men han vill inte gärna lämna sängen. Så då gör man både och – samtidigt. *skratt* Knashund! 😛

 

Hur har ni det därute? Håkan kom hem med vår crosstrainer för en stund sedan, så nu ska här tränas. 😀 Och så har vi ätit en sallad till lunch, hur himla gott som helst! 😀 Men nu är det bara pulver som gäller igen, resten av dagen. Det går bra – fram tills att man slår sig ner i tv-soffan på kvällen. Då startar mitt sötsug eller rättare sagt behov av att tugga på något. Det är helt klart mitt stora problem, att jag alltid plockar fram godsaker på kvällen. Förhoppningsvis kommer jag ifrån den ovanan nu. 🙂

 

Min mor har varit här på en fika idag – eller ja, fika för henne, en slät kopp för mig. *s* Tänkte jag skulle kila ner till henne senare och titta på hennes nya kandelaber som hon har köpt. Älskar såna så jag är jättenyfiken på vad det är hon har hittat. 😀 Jag har själv spanat in flera stycken som jag gärna vill ha.

Men nu ska jag ta mig en liten dagsvila på soffan innan grannen kommer hem ifrån vad hon nu är iväg på. Det är tyst därnere just nu, så jag hoppas jag hinner få en liten tupplur innan det sätter igång igen.

 

Ha en fortsatt fin dag alla! Jag återkommer lite senare med senaste nageldesignen. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Haha men jisses sicken charmpelle till vovve du har! :’) Min lila tjej Amber (Chihuahua/Jack Russel) är antingen i full gång eller helt utslagen, haha. Det finns liksom inga mellanting. Att få med henne ut på promenad tidigt på morgonen de dagar jag jobbar är nästan omöjligt. Hon gömmer sig låååångt ner under täcket när jag säger att det är dags att gå ut 😉

 2. Cherlindrea säger:

  Plupp: haha, så väl jag känner igen det där. 😀 Väcker jag inte Loxy så kan han sova halva dagen. *s* För att inte tala om hur mycket han avskyr att gå ut sista turen på kvällen. =))
  Så irriterad jag blir över det du skriver, om varför du tvingats lösenordsskydda din blogg. Världen är verkligen full av idioter.
  Det gick i alla fall jättebra för lilleman hos vetten, men jag måste ändå försöka träna honom till att klara detta utan sövning, för det känns verkligen inte bra. Jag håller fullkomligt med dig, de där människorna borde ha anmälts. Tyvärr borde jag ha gjort det direkt, men jag var bara så upprörd och ville inte ha mer med dem att göra. Nu har vi ju hittat en underbar veterinär, men även om han gör allt rätt så får ju Loxy panik bara vi kliver in i receptionen. Jag hoppas han lär sig med tiden att det inte är så farligt. Tack för era tummar och tassar. 🙂

  Må så gott och hoppas du får lugn och ro till slut så du kan öppna din blogg igen. Lämna gärna en kommentar här då så jag kan kika in hos dig. 🙂
  Ha en fin kväll!

Kommentarer är stängda.