Inredning & design Inspiration

Nytt kök?

Det finns helt klart tillfällen när jag sörjer min gamla lägenhet. Det var så himla roligt med en bostadsrätt som man kunde göra så mycket mer med än en hyreslägenhet. Nytt kök till exempel. Kvik har en hel del snygga lösningar till relativt vettiga priser och det finns ett och annat där som jag absolut skulle kunna tänka mig. Men det får tyvärr vänta tills vi bor lämpligare till. Här kommer i allafall lite inspirationsbilder för dig som går i köksbytartankar. smiley

Vilket kök är din favorit? Något av dessa? Eller har du något annat kök du går och drömmer om? Berätta gärna. smiley

Utav dessa är jag nog mest förtjust i det vita (Rimini) med mörka trädetaljer näst längst ner.

Samtliga kökslösningar kommer ifrån Kvik.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...