Allmänt

Mulet idag…

loxymorgon7511

 

God morgon på er alla!

 

Då var regnet här igen, eller i allafall ska det komma idag enligt väderleksrapporten. Här har det inte kommit än i varjefall men det hänger i luften.

Idag har jag lite nagelpyssel på förmiddagen så det passar mig bra med svalare väder. 🙂 Efter det ska jag ta hand om gårdagens jättetvätt som hänger på torkställningen. Vi fick dra in hela ställningen i köket igår kväll när regnet kom, men jag tror inte det blev alltför blött.

Jahapp, det är ungefär vad jag har på agendan idag. 😛 Ibland är det skönt att inte vara fullbokad utan ta dagen som den kommer. Det blir förmodligen en hel del bröllopsplanering i eftermiddag, återkommer till det senare. 🙂

 

Nu får ni ha en jättefin dag alla och må så gott! På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...