Naglar Skönhet & hälsa

Några av mina senaste nageldekorationer!

dekonails2

 

Hej på er!

 

Tänkte jag skulle slänga in lite bilder på några av mina senaste nageldesigner innan högen blir alltför stor. 😛 Jag har gjort en hel del nytt och det här är de ”äldsta” av de nya. =))

 

Den första nageln är bara byggd i gelé och lackad med först ett underlack, därefter har jag applicerat en spetskant i 3D-sticker och så överlackat med ett skyddande topcoat. Enkelt, men jag tycker det är så himla fräscht.

 

På nagel nr.2 har jag kört genomgående på guld. Ett grundlack i ljus guldfärg, tippen är fylld med guldglitter i pulverform och därefter har jag applicerat tre guldblommor med hjälp av nagellim.

 

Nagel nr 3 var otroligt svår att fota. Den ser helt klart bättre ut i verkligheten. Grunden är ett djuprött lack med ett transparent lack som innehåller lite större runda glitterflarn. Längst upp har jag satt en större grön rhinstone med två mindre på var sida och tre under. Tanken var en glad julnagel, men som sagt – designen ser bättre ut i verkligheten. På bild tycker jag den ser lite ”kladdig” ut.

 

Nagel nr 4. Klarrött lack i botten med tre glittrande silverränder och två silverhjärtan applicerade med hjälp av nagellim. Lite julig design den också.

 

Nageldesign nr 5 bryter av totalt mot de andra, men den fick ramla med här. 😛 Grunden är ett vitt lack med ett pärlemorvitt lack över. Tippen har fått en babyrosa färg med skarven i rosa glitterlack. Den rosa rosetten har jag gjort med hjälp av fyra droppformade pärlor och en rund i mitten.

 

Den 6:e och sista designen gjorde jag också i guld. Grunden är ett ljusare guldfärgat lack med ett ljusare guldfärgat glitter på tippen och guldgula rhinstones i skarven.

 

Jaha, det var dagens ”skörd”. 😀

Nu ska jag fortsätta med dagens projekt. =))

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. God förmiddag.
    Du är så duktig med dina naglar.
    Jag gillade skarpt nr 1 och fem stilrena och snygga =)
    Ha en go dag.
    Kram

  2. säger:

    Uj, så schnyggt! Ser ut att vara ett riktigt pillergöra! 😀 Nr 2 är nog min favorit.

  3. veronica säger:

    God dag

    Alla är kanon snygga….Men nummer 2 och 4 är mina favoriter….Du är sjukt duktig <3

  4. Den femte var grymt fin! 🙂

Kommentarer är stängda.