Allmänt

Dagens Vill ha – Nintento DS Lite Pink

nintendo1

Ja, hur kan man inte vilja ha en sån här?! Den är ju rosa och absolut jättesöt! 😀
Av någon underlig anledning verkar det som om
Lori och jag har exakt samma önskelista. *s* Nu har vi båda fått vår älskade lilla leksak, minipc’n, så vi får väl se om vi får någon sån här också framöver. 😉

I ärlighetens namn har jag aldrig varit speciellt mycket för spel även om jag tyckt det varit ganska kul de gånger jag ändå har testat. Och numera har det förmodligen hänt en hel del på spelmarknaden så vem vet, jag skulle kanske bli helt såld om jag väl satte igång. Hemska tanke, för det skulle jag aldrig ha tid med. *s* Men en sån här liten NDS skulle jag mer än gärna vilja ha. 😀 Den finns på de flesta ställen som säljer den här typen av produkter, men priset kan skilja sig en hel del och det billigaste ställe jag har hittat via Pricerunner är SIBA, där den går loss på 1411:- internetpris.

nintendo3

Förutom själva spelkonsollen så finns det även en hel del jättefina tillbehör som man kan köpa. Bland annat en rosa (!) laddnings/dockningsstation som hade gjort sig såå bra på mitt skrivbort. 😀 Eller kanske en ny rosa pekpenna för touch screen’en, även om det faktiskt följer med en rosa sådan, fast lite enklare, när du köper spelkonsollen. Eller vad sägs om en rosa batteriladdare? 😉

nintendo2

Ytterligare en sak man kan göra för att få en lite mer personlig spelkonsoll är att sätta på andra skal. Det här rosablommiga ingår i ett kit tillsammans med rosa hörlurar, pennor, case och lite annat och heter Brooklyn Lite pack Barbie Master set, 299:- på SIBA.

nintendo4

Ett case eller en väska är ju ett måste förstås. 😉 Och det finns hur många varianter som helst, självklart rosa också… 😛
Jag tycker ju Hello Kitty-caset är så himla sött, men även de små ”handväskorna” ifrån
SIBA, 149:- är ju helt oemotståndliga. =)) Kolla även det här ursöta rosa fodralet med hundmotiv från Ellos, 149:- Det jag helst hade velat få tag på, är ett helt set med NDS-fodral, laptopväska, minipc-case, mobilväska osv, allt i samma serie. 😀 Tipsa mig gärna om ni känner till något sådant.

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(9) kommentarer

 1. säger:

  Den är så fiiiinnn:) Jag är ingen spelmänniska i vanliga fall heller. Inbillar mig att jag har så mycket fritid att jag skulle älska den där lilla rosa. Min syster har en och som allt annat säger hon att spelandet går up och ner men att det är jätte roligt. Hoppas du får en snart:) Ja hade nog kunnat önskat till mig en sån till helgen men la det lite på hyllan då jag hinner knappt ens titta på nya bruna pärlan.
  Hoppas ni har det bra idag annars, själv sitter jag klistrad vid mixmegapol och väntar på mitt samtal som måste komma, pinsamt I know.
  Kramar på er!

 2. Cherlindrea säger:

  Ja, eller hur! 😀 Men det är ju samma här. Det finns så mycket annat som jag inte heller har tillräckligt tid med så jag ska ju egentligen verkligen inte skaffa mig ytterligare en grej att göra..haha! Men man kan ju ha den på en hylla som prydnad. *skratt*
  Jag har ju legat i migrän idag så jag har inte hunnit hänga med nånting idag, så jag fattar ingenting måste jag erkänna. *rodnar* Mixmegapol?? Jag måste kika in hos dig!
  Massa kramar! 😀

 3. Gud så gulligt 🙂 Nästan värt att köpa en bara för väskornas skull 😉 Du har väl sett att jag har gjort dig och Lori sällskap i lekstugan? 😀 Jag tog också en brun till sist, den är ljuuuvlig! 🙂 Har tyvärr inga tips på hela serier, är själv på jakt efter det ultimata caset till Acern, så du får tipsa om du lyckas först! 🙂 Kramen!

 4. säger:

  Haha, men hallå eller? Jag trodde jag skulle bryta ihop av asgarv när jag läste det här inlägget.
  Jag kan bara se framför mig hur min storasyster sitter med stora, concetrerade uggleögon och spelar på en liten rosa manick. Inte riktigt vad jag trodde var ditt intresse, men visst var den supersöt 😉
  Hehe, från datanörd, till spelnörd… hehe du och Cico kan ju börja lana nu 😛
  Ta inte illa upp gumman, var bara en rolig tanke.
  Puss puss

 5. säger:

  Oops! det skulle vara från mig och inte Cico, aja..hehe 🙂

 6. Cherlindrea säger:

  Nicole: *Skratt* Jamen, den är ju så himla söt! Man kan väl ändra sig liksom… 😀 Nej, men hade det funnits Sims eller Buzz på de här så hade jag slagit till direkt, för det är bara såå himla kul! Däremot är jag inte så himla mycket för Snake, Tetris och såna där saker. Men jag tror knappast det är sånt man spelar på de här nu för tiden heller. 😉 Spelnörd blir jag nog aldrig, det har jag helt enkelt inte tid med, men visst hade det varit kul. 😛 Och lana med Cico..? Skulle inte tro det! Han skulle sopa banan med mig på en kvart, jag skulle inte ha en chans. Haha!
  Puss puss!

 7. Cherlindrea säger:

  Emma: Ja eller hur?! Haha! Jag funderar ju på om man inte kan ha den i vitrinskåpet typ. *skratt* Visst har jag sett det! 😀 Jag har ju bara inte hunnit kommentera, mamma och jag var inne och kikade på lite andra grejer hos dig, och då såg jag det. Massa grattis till nya leksaken! 😀 Hoppas du blir nöjd med den. Jag håller också utkik efter nåt snyggt case till Acern, så du får hemskt gärna tipsa också om du hittar nåt. 😛
  Kramar om!

 8. säger:

  nä du hade förmodligen inte haft en chans, därför jag inte spelar med honom. ”jag som är en sån dålig förlorare” 😉
  Haha, snake?? njaaa… det var mer poppis under tiden mobilen 3210 fanns.. hur gammal var jag då? hmm… 13! 🙂
  Puss puss

 9. Cherlindrea säger:

  Nicole: Jag misstänkte det, speciellt som jag aldrig har lanat i hela mitt liv. *s*
  Okej, nångång runt 1812 alltså…haha! Du ser, jag är helt väck när det gäller spel. *skratt* Men jag får nog ta mig en titt på hur spelen ser ut idag tror jag. Jag kanske blir helt såld när jag ser hur avancerade dom har blivit. 😀
  Pussisar!

Kommentarer är stängda.