Allmänt

Pellismorgon! ;-)

pellis-in-the-snow1

Jag har fått klagomål! 😉

Min mor tycker att hon ser för lite av sin vovve här i bloggen nu för tiden, och det stämmer nog. =)) Förr var han med så mycket att nya läsare trodde att det var min hund. *s* Så jag får väl ändra lite på det, och börjar med att hälsa god morgon idag med en liten busElliot ute i snön i sin fina Puppiatröja från Posh Pooches. 😀

Hoppas ni har haft en god natt. Jag verkar ha hamnat i något slags varannannattssovande (jisses, vilket ord! *s*) för i natt har jag sovit som en stock igen. Så då får jag väl räkna med att kommande natt blir en vaken sådan då, och se till att jag har planerade saker att göra för att slå ihjäl tiden. 😉
Håkan har åkt till Såtenäs idag för att jobba ett dygn igen, så vi får väl se vad råttan ska hitta på för dans på borden.. Hehe! 😛 Nej, jag vet precis vad jag ska göra idag. Det jag skulle ha gjort igår egentligen men inte fick gjort, för det är lite svårt när man ligger i ett mörklagt sovrum. *s*
Jag ska föra över alla mina typ 187 post it-lappar som sitter överallt i lägenheten, ligger instoppade i olika böcker eller är antecknade på allehanda reklamblad eller veckotidningar , in i min nya planeringskalender och försöka bli lite strukturerad. 😀 Jag har försökt bli ”strukturerad” ett antal gånger i mitt liv utan större framgång, men nån gång ska man väl lyckas… *s*

*

Men nu ska först beta av lite mail, kolla runt på mina favvobloggar, fundera över varför jag inte får igång min Google Toolbar *suck* och försöka få kontakt med en kompis på msn en stund. 😀
Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Foto: Annelill

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Den här gången fixar du det! Heja, heja, från en pudeltokig strukturfascist 😉

  2. Cherlindrea säger:

    Emma: Jag har kommit en bit på väg! 😀 Gjort ett schema i allafall. Nu ska jag följa det också… Haha!

Kommentarer är stängda.