Allmänt

Mary Kay-party hos min mor idag!

marykay1

 

Hej därute på er!

 

Då var jag hemma igen, efter en mycket trevlig lördagseftermiddag hos min mor. Hon har nämligen varit värdinna för ett Mary Kay-party idag, som min kusin höll i. Det var första gången jag provade de här produkterna även om jag såklart har hört talas om märket tidigare, och jag blev riktigt positivt överraskad måste jag säga. Jag har nämligen hört en del negativt om dem tidigare, men det var för..ja, jisses – det måste vara minst 20 år sedan, så det har nog hänt mycket sedan dess. Numera är till exempel deras smink enbart mineralsmink, bara det en sak som jag tror mycket på. Och hudvårdsprodukterna som vi har fått prova var verkligen jättesköna! Jag gillade dem riktigt bra måste jag säga.
Eftersom jag precis har haft migrän så vågade jag inte lukta på alla parfymer och andra lotions för mycket, men jag luktade på herrparfymen och den skulle jag helt klart kunna tänka mig att känna på Håkan dagligen. Inte dum alls. 😀

 

Efter genomgång och provning av olika hudvårds- och sminkprodukter så var det en liten stunds personligt samtal med var och en, och sedan var det fikadags. Som sagt var, en riktigt trevlig lördagseftermiddag! 🙂

 

Nu är klockan redan halvåtta, och gubbarna har inte kommit tillbaka till stan än. Håkan och Danne har varit iväg och fixat med Dans hoj nånstans ute på vischan och tog en sväng förbi Kjellis på hemvägen. Så ikväll får det bli enklast och snabbast möjligast till middag – wienerkorv och pommes frites. Gott! 😀

 

Ha en fortsatt fin lördagskväll alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...