Allmänt

Shopping idag! :-)

morgonsol1

 

God morgon på er alla goa därute! 😀

 

Så härligt att vakna till en morgon där solen faktiskt lyser över skogen utanför fönstren, och förebådar en riktigt skön och fin dag. Trots -5 grader så verkar det ändå så stilla ute och av nån anledning ser det inte ens kallt ut.

Så idag funderar jag på att ta mig iväg till Knalleland och shoppa lite. 😀 Jag behöver en hel del saker, och vill ha en hel del andra saker. 😛 Är det något jag verkligen skulle behöva köpa så är det en himmelsens massa kläder, för min garderob börjar se mer än lovligt torftlig ut. *s* Men jag avvaktar lite till, för jag har ingen lust att köpa vinterkläder nu, utan väntar hellre tills det är dags att fylla upp sommargarderoben. 😉

Men som sagt, det finns andra saker som jag behöver nu – hårfärg till exempel. Sen ska mamma få hjälpa mig att toppa håret så fort hon är lite bättre och orkar med det. Jag läste förresten om en ny metod för håret som jag ska blogga om lite senare. Men nu ska jag först och främst rikta in mig på dagens shopping. 🙂

Ha en jättefin dag därute alla, och må så gott! Jag återkommer lite senare – med inköp, nya naglar och lite annat skoj! 😀

Värmande kramar i kylan till er!

 

bagohearts

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Kram!

  2. säger:

    Ja, nu längtar man efter våren när solen tittar fram, men oj så mycket piggare man känner sig av solens strålar 🙂
    Ha en härlig dag!
    /Maya

Kommentarer är stängda.