Allmänt

En SoA-eftermiddag.. :-)

soa1

God kväll på er alla!

Hoppas lördagen varit fin so far. 🙂 Själv har jag haft det riktigt mysigt med mitt hjärta. 😀

Vid halv tre idag satte vi igång första avsnittet i säsong tre, Sons of Anarchy. Nu – fem och en halv timme senare ska vi precis starta sjunde avsnittet. 😀 Håkan är bara nere en sväng hos mamsen och hjälper henne med injektionen hon ska ta varje kväll i några dagar till, blodförtunnande. Hon har inget emot sprutan egentligen men hon gillar inte att sticka sig själv. Jag har Full förståelse för henne. *s* Jag med min sjukliga sprutskräck. 😛

Men i allafall så har vi haft ljudet av på våra telefoner i eftermiddag och bara legat och myst i soffan med lite popcorn och vindruvor. Så förlåt ni som har försökt ringa mig idag. Jag lovar att ringa tillbaka så fort jag kan. 😉 Men idag ville jag bara ha en tv-dag med mitt hjärta utan avbrott. Är det superviktigt så messa. <3 Nu ska jag i allafall göra en kopp te och sen kör vi igång avsnitt sju som sagt. Må så jättegott alla och ha en fortsatt fin lördagskväll.

soa2

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...