Allmänt

Nytt på Posh Pooches – Snyggt i matvrån

pp11

Jag bloggade för ett tag sen om den här sjukt snygga foderburken med matchande matskålar, och när jag öppnade senaste nyhetsmailet ifrån Posh Pooches så får jag se att Anna tagit in de här produkterna. 😀 Dom är verkligen bara så himla snygga!
Kör man på rostfritt i köket som vi gör, så passar dom ju verkligen in i stilen och designen är ren samtidigt som den är lite annorlunda. Jag gillar verkligen den här serien!

pp21

Ytterligare en nyhet i shopen är dessa skålar. En helt annan stil, men också de jättefina! Skålarna är av märket Wetnoz, samma märke som de skålar som just nu lottas ut i en tävling på Posh Pooches som jag bloggade om härom dagen. Missade du det så kommer du till tävlingen här.

pp31

Ingen nyhet i shopen, men en klar favorit som jag kände mig tvungen att ta med. Lisbeth Dahl’s design är över huvudtaget en favorit, oavsett område, och de här skålarna är verkligen superfräscha!

Förutom skålar har det även kommit in en hel del nyheter av märket Ezy Dog till mycket bra priser som ni borde kika närmare på.

logga-poshpooches

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. De nya porslinsskålarna från Wetnoz är så himla fina! Särskilt den med rosa insida … Men jag har nog tänkt köpa Dahl-skålarna i stället, de kommer att passa så bra i vårt nya svartvita kök! Åh, du anar inte vad skönt det är att lägenheten är såld, och till ett pris som gör att vi klarar av nya boendet 😀 Jag känner hur mitt shoppingfokus börjar flyttas från hundprylar till inredning – men just här förenas ju bägge, haha!
  Muttluks-recension ska vi försöka ordna snart förresten!
  Stor kram!

 2. Cherlindrea säger:

  Hej gumman! Jag förstår att det måste kännas hur bra som helst! 😀 Och att shoppa till hemmet är faktiskt nästan lite roligt som att shoppa till vovven. *s* Jag har också hamnat i en ”inredningsperiod” nu, så det blir lite mer sånt ett tag framöver. 🙂 Men det ena utesluter ju inte det andra…som med snygga matskålar till exempel..Hehe! 😉

  Kramizar!

 3. Ja dom där var verkligen snygga! Nästan synd att jag inte har några djur längre för det suger lite i shoppingtarmen. 😛

 4. Cherlindrea säger:

  Snusan: Ja, eller hur?! 😀 Det här är helt perfekt! Kombinera inredning med djurtillbehör. 😉
  Kramen!

Kommentarer är stängda.