Allmänt

Resematskålar från Le Doggie Couture

matskalar1

Det finns en hel del ”Vill-Ha-men-behöver-egentligen-inte” saker därute på nätet. smiley De här små raringarna ramlade jag över igår, när jag satt och kikade på olika bärväskor på Le Doggie Couture.

matskalar2

Resematskålar! Hur söta som helst, båda två! smiley Inte helt onödiga kanske, jag brukar ju faktiskt alltid ta med mig egna skålar till Loxy när vi reser någonstans. Men för det första – hur ofta gör vi det på en skala? *s* Och för det andra så har jag ju faktiskt en sån här… smiley

matskalar3

Loxy’s egen lilla picnic-väska som alltid följer med så fort vi åker någonstans, fullpackad med hans mat, godis, vatten och allt annat som han behöver på resan och när vi kommer fram.

matskalar4

matskalar5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag gick länge och trånade efter den här innan jag köpte den, och i ärlighetens namn så hade jag faktiskt mina små tvivel även när jag köpt den, om jag egentligen skulle komma att använda den så mycket. Men det har jag faktiskt gjort! smiley
Den är superpraktiskt med sina dubbla fack, nätfickor och alla tillbehör. I nedre facket finns en tättslutande burk för Loxy’s färskfoder + hans mat- och vattenskål, och i övre facket finns en burk för torrfoder och två små minitermosar – en för vatten till Loxy och en för kaffe till matte. smiley Utöver de medföljande prylarna så finns det förstås plats för annat också, så jag har ofta använt den här väskan som picknickväska när vi har stuckit iväg på en tur på ett par timmar, med lite gott i till oss båda två. 🙂 Det är dessutom är frysväska, så vill man så kan man lägga ner kylklampar och hålla saker kalla i sommarvärmen.

Så egentligen har jag alltså ingen anledning alls att köpa de där ursöta, gulliga, charmiga och praktiska små resematskålarna överst i inlägget. *skratt*

Men jag säger som min kloka ”svärmor”… varför måste allt vara så himla nödvändigt jämt..? smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...