Allmänt

Påskaftons morgon…

eastermorning1

 

Ja, god morgon på er därute denna kyliga påskaftonsmorgon! 🙂

 

Det har inte varit en helt god natt för min del. Jag har varit vaken en ganska stor del av den, och det är egentligen fullkomligt ofattbart med tanke på hur jag höll i gång i går. Jag borde ha brunnit av totalt. Men icke! Ett par timmar på morgonen tror jag att jag fick sova, men när klockan var runt halv sex var jag klarvaken igen. Men jag låg kvar en stund till för att vila lite, och först vid halvsju klev jag upp. Så nu gäller det att hitta massa energi nånstans ifrån så att jag står på benen idag. Men det ska nog gå bra. Det ska bli kul att få hit kompisarna idag. 😀

 

Nu kom även min kära sambo upp här, och jag som trodde att han skulle ta sig en ordentlig sovmorgon idag. Det blev ju ganska sent igår, och i morgon bitti ska han upp tidigt igen för att åka till Såtenäs. Men han hade några vaga planer på att åka till Gbg på förmiddagen, och byta ut mitt scooterbatteri. Det kanske är det som lockar upp honom. Lite finare väder kan innebära en eventuell mc-tur till Götet idag. 😉

 

Nehepp! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe här, och sen är det dags att sätta igång med dagens saker som inte gick att förbereda igår. Det är lite kvar att göra, men det ska jag nog hinna med. Sen blir det kanske en äggmacka till frukost. 😛 Ett av mina fina blommiga påskägg.. 😀

 

Ha en jättefin påskafton alla!

 

easterstop2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kallt men fint, hoppas ni får en fin tur:) Nån gång när ni är stan får ni gärna kaffe!

Kommentarer är stängda.