Allmänt

Mysig middag med hjärtat och mor ikväll…

middag25

 

God kväll på er alla!

 

Då var middagen avklarad här hemma. Jag hade bjudit in min kära mor på en matbit ikväll, det brukar passa bra när jag gör en stor stek. 😀 Och ändå har jag massor av mat kvar, trots att vi var tre stycken som åt idag. Håkan får ta med sig skinkstek till jobbet på söndag och ha som lunch eftersom matsalen är stängd då, och sen får jag frysa in resten i gräddsås. Det brukar funka riktigt bra. 🙂

Nu är klockan halv åtta och det är snart dags för CSI Miami. Men jag ser mer fram emot 21.00 och Criminal minds, absoluta favoritserien. =))

 

middag18

 

För er som är nyfikna på vad det är för stek jag har gjort idag, så hittar ni receptet här. Det är min vanliga skinkstek som jag brukar göra lite då och då, med recept ifrån min kompis ute på Tjörn.

 

Nu ska jag lägga mig på soffan och softa en halvtimme innan CSI börjar. Det är (peppar, peppar…) tyst i huset just nu så jag kanske ska passa på (igen) att vila lite. Sist jag skrev det så hann jag knappt publicera blogginlägget förän helsiket började igen och fortsatte i flera timmar. I ca 2 timmar låg jag med öronproppar på mig och försökte koppla av, men gråten från barnet gick igenom även dem, så de gjorde ingen nytta alls.

Jaja, det blir ingen vila om jag sitter här och babblar heller. 😛

Ha nu en supermysig kväll och på återseende lite senare!

Må så gott alla!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...