Allmänt

God morgon på er!

loxymorgon10

 

En god morgon på er alla där ute i vinterkylan! 🙂

 

Det blev lite si och så med bloggandet igår. Jag har stora problem att ta mig ur den här periodens migrän helt klart och pendlar i mellan nästan-bra och då gör jag tusen grejer på en gång, för att ett par timmar senare snyggt vara tillbaka i det där j***a sovrummet igen! *s* Idag måste jag i allafall hålla mig hemma, för nu är det leverans på gång ifrån Chicago igen. UPS dyker upp någon gång mellan 11.00 och 14.00 (Lite mer specificerat än förra gången i allafall…*s*) och då måste jag ta emot dem om inte Håkan är hemma. Han ska iväg nångång under dagen och hämta upp bilen som är på service.

*

Sedan dyker  min kära mor upp runt 13-tiden också. Vad? Hon är väl aldrig här? *skratt* Vi ska nämligen gå igenom beställningen på nya glasögon som hon har skickat efter prover på. Riktigt snygga bågar faktiskt, men sjukt svårt att välja! Hon valde nämligen sex stycken nästan snarlika bågar. Jag tycker det är otroligt svårt att välja glasögon. Man ska ju liksom ha dem ett tag sen, och helst inte tröttna på dem efter nån månad, så det är så viktigt att det blir helt rätt. De sista hon köpte var bra den första veckan, sen skaffade hon klippkort hos optikern och har ägnat typ 2 år till att ändra på sneda bågar, skalmar osv. 😀

*

Men innan hon dyker upp så ska jag fixa lite här hemma. Jag funderar faktiskt på att baka nåt idag. Cupcakes kanske? Det var himla längesen nu. 😛
Ha en mysig dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Tack tack:) den är otroligt snygg! Vill bara sätta upp den nu hehe.
  Nej det är Vodka Rasberry på tub, alltså Vodka To GO haha

 2. säger:

  Ååh vilken söting 😀

 3. Cherlindrea säger:

  Alisa: Det förstår jag verkligen! 😀 Jag skulle vara tokivrig.
  *gapskratt* Snacka om att jag är okunnig! Haha! Såna har jag aldrig hört talas om. Så himla coolt! 😀

 4. Cherlindrea säger:

  Anna: Tack så mycket. Han är verkligen min lilla ögonsten. 😀

Kommentarer är stängda.