Allmänt

En grinig morgon… ;-)

bloggfoto21

 

God morgon på er alla!

 

Vilken satans svinkall natt det har varit! Jag har varit vaken av och till under hela natten, och i mellanåt suttit ute på balkongen. 5 grader stod termometern på vid fyra-tiden i natt! I morse var den dock uppe i 7 grader, även om det inte är någon direkt värmebölja heller. Nu är definitivt sommaren över, det märks. Hela morgonen har det varit tokdimmigt ute, och man ser fortfarande knappt skogen här utanför. Den är helt höljd i en grå massa och luften är råkall. Jag har suttit med morgonkaffet ute på balkongen nu på morgonen och tittat på mina stackars blommor. Undra hur lång tid dom kommer att klara sig? Jag vet faktiskt inte hur mycket kyla dom mäktar med, men om jag tar in dem under tak så bör dom ju i allafall inte frysa ihjäl av nattfrosten när den kommer i allafall. Men det är väl förhoppningsvis ett tag kvar innan den dyker upp. Hoppas jag….

 

Ja, jag har ju som sagt varit uppe av och till hela natten, så sömnen strular fortfarande. Det första jag fick göra i morse när jag gick upp var att hälla i mig ett glas blåbärssoppa så jag kunde ta ett par alvedon. Jag börjar bli kraftigt less på den här förbaskade huvudvärken nu. Den har ju för 17 suttit i sen en bra bit före helgen! Och nu till helgen som kommer vill jag definitivt vara av med den, för då ska vi ut med motorcyklarna hela gänget och ha en grilldag i skogen. En favorit i repris från förra året och såå himla mysigt! Jag missade ju vårt Pokerrun i lördags så jag blir galen om jag missar det här också.

 

Jaha, som ni hör så har jag en lite grinig morgon här. *skratt* Jag tror jag ska ta mig en kopp kaffe till och försöka varva ner lite. *s* Men det är också ett irritationsmoment, för mjölken var slut i morse. Som tur var hade jag ett litet paket läbbigt kaffegrädde i kylen, men det är i allafall bättre än svart kaffe. 😉

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och att solen tittar fram genom dimslöjorna snart.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Visst är det kallt och trist nu och det gör ont överallt.. och typiskt är det när man har bokat in något kul ett datum att det bara blir värre då..

Kommentarer är stängda.