Allmänt

Min vinst i Astas tävling – Chihuahua Dreams! :-D

chihuahuadreams1

 

Hej på er alla!

 

Här är det fortfarande full fart i köket, men jag har fått mycket gjort idag. Mycket gott! 😀

 

Men jag var bara tvungen att ta mig en liten paus nu, och då vill jag passa på att visa er detta.

 

Jag hade den stora turen att vinna en tävling hos Asta för ett litet tag sedan, och vinsten var detta helt gudomligt goda te, Chihuahua Dreams! 😀 Jag har väntat med att blogga om min vinst tills téet kom, så jag kunde testa det och fota det. 🙂

Det kom på posten idag, och jag plockade upp det alldeles nyss, när jag var ute med Loxy en sväng. Jag glömde helt bort att kolla posten tidigare idag. Men nu var jag ju bara tvungen att prova det direkt, och det var verkligen ett av de godaste téer jag nånsin har druckit.

 

Det här téet är ett rött te, med smak av smultron, jordgubb och vanilj och med jordgubbsbitar, ringblommor och jordgubbsblad. Jag har faktiskt inte varit så förtjust i röda téer tidigare, men då hade jag inte testat detta. 🙂

 

Det här téet kommer ifrån Claudia Galli, som har ett eget temärke som heter DogTaggedTea, och förutom Chihuahua Dreams så har hon en hel del andra téer som jag är mer än nyfiken på. Bland annat French Kiss, som låter helt otroligt spännande – med smak av Champagne och rosor.

Är ni nyfikna på hennes olika téer så hittar ni dem här, där ni också kan beställa ert favoritte.

 

Tack så jättemycket för det här underbara téet, både Claudia och Asta. 😀

 

Nu måste jag fortsätta här om jag ska bli klar det här dygnet. 😉 Veronica och Danne kommer snart hit och hämtar vår bil, så dom kan hämta Håkan i morgon. Det ska bli så underbart att få hem honom igen.

Senare ikväll kommer mamsen upp hit och gör mig sällskap framför Idol ikväll, så jag måste hinna göra i ordning nåt fredagsgott till oss också. =))

Ha en jättemysig kväll alla, och på återseende senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Nej men grattis!

    Själv så dricker jag inte tee ..men det kanske kommer med tiden. :/

  2. säger:

    Vad roligt att det var gott. :o)

Kommentarer är stängda.